Kisállatok örökbefogadására buzdít a Cseresnyés és a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

A Hódmezővásárhelyi Cseresnyés Kollégium és a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete közös akciót hirdetett Legyél te is örökbefogadó! címen. Ennek során állati szülőket keres, ahogy írják, a legállatibb oktatási intézmény.

Bobi, Bolka, Cini, Csutka, Debi, Füge, Lolka és társai mind-mind olyan ideiglenes otthonra lelt hányattatott sorsú kis állat, aki gazdira vár, írja közös felhívásukban a Cseresnyés Kollégium és a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Ezek az állatok a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületnél laknak jelenleg, és a Cseresnyés Kollégium szeretne segíteni abban, hogy szerető gazdira leljenek.

A ma 18 órakor megnyílt kollégiumi kiállításunkkal szeretnék bemutatni a csapatot, és mindenkit arra szeretnének biztatni, hogy találja meg közöttük kedvencét, és ha lehetősége van, akkor fogadja örökbe a kis állatok valamelyikét.

A kiállítás április 11-28. között látogatható a kollégium aulájában, valamint a kollégium Facebook és Instagram oldalán.

Felhívásukban azt írják, a puhatalpú szőrős szeretetgombócok, a bizalmat újra felépíteni vágyó, az emberi jóságban hinni képes lelkek várják, hogy találkozzanak a gazdival.

Ha úgy érzi bárki, hogy valamelyik kis kedvenc veled újra megtanulhat szeretni és bízni, akkor ne habozzon. Az örökbefogadással kapcsolatban a Hódmezővásárhelyi Állatvédők egyesülete tud további információval szolgálni az elnok@hmvhelyiallatvedok.eu e-mail címen.

Cseresnyés KollégiumHódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületekisállatok