Kigyulladt a szemétledobó

Két autó pedig a híd közepén ütközött össze a hét végén.

Balesetnél végeztek beavatkozást a szegedi hivatásos tűzoltók pénteken délután. Két autó karambolozott a Bertalan híd közepén. A műszaki mentést teljes útlezárás mellett végezték el az egységek, a balesetben négyen sérültek meg.

Szemétledobóban csaptak fel a lángok vasárnap délelőtt. Az egyik szegedi, Szilléri sori társasházhoz riasztották a tűzoltókat tizenegy óra után pár perccel. A szegedi egységek rövid idő alatt eloltották a lángokat, majd átszellőztették a lépcsőházat. Senki sem sérült meg. 

Raklapok égtek egy algyői ház melléképületében vasárnap kora este. A szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók érkeztek a helyszínre. Két vízsugárral azonnal megkezdték az oltást. Az egységek megakadályozták, hogy a tűz a főépületre is átterjedjen. Személyi sérülés nem történt. 

A korom izzott egy szatymazi családi ház kéményében vasárnap este. A szegedi hivatásos tűzoltók mellett a sándorfalvi önkéntes egység is a helyszínre érkezett. Kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó kormot a kéményből, mielőtt az nagyobb tüzet okozott volna, majd értesítették a kéményseprőket – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgaztóság. 

hídkaramboltűz