Kiégett egy melléképület, kiégett egy autó

A sándorfalvi tüzet a szegedi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók fékezték meg. Vásárhelyen csak egy letört faágat kellett levágniuk a helyi tűzoltóknak. A kép illusztráció.

Kedden reggel a hódmezővásárhelyi hivatásos egységeket riasztották. A Kohán György utcában egy letört ág veszélyeztette a közlekedőket. A tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a nagy méretű faágat. Délután Szentesen, az erdőszéli soron pedig egy kidőlt fa akadályozta az autósok forgalmát. A szentesi hivatásos tűzoltók percek alatt eltávolították a fát, a beavatkozást követően a forgalom zavartalanul haladt tovább. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Árokba csúszott egy utánfutót húzó autó kedden Csongrádnál, a 451-es úton. A csongrádi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Makónál pedig letért az úttestről egy autó, a műszaki mentéshez a város hivatásos tűzoltóit riasztotta a műveletirányítás. Senki sem sérült meg a balesetekben. 

Teljes terjedelmében lángolt egy melléképület és a benne tárolt teherautó kedden este Sándorfalván. A szegedi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, munkájukat a település önkéntes egységei is segítették. A tűzesetben személyi sérülés nem történt. 

Egy személyautó motortere égett szerdára virradó hajnalban Derekegyházán. A szentesi tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, a sofőr nem sérült meg. 

HódmezővásárhelySándorfalvatűz