Kézilabda: kiélezett meccsen nyertek az U17-es lányok – az U19-esek is győztek a héten

Folytatja remek szereplését a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club csapata az U17-es II. Osztály-Kelet csoportjában. Ezúttal közvetlen riválisukat verték meg. Fontos győzelmet aratott az U19-es csapat is.

A lajosmizsei KIKI Sport csapata ugyanis a 4-5. hely körül tanyázik a tabellán, így tehát közvetlen nyomukban vannak a vásárhelyi lányoknak, ezért is volt fontos a tegnapi, egyébként igencsak gólgazdag győzelem.

HLKC – KIKI Sport 38-37 (23-19)
A vásárhelyiek között kiemelkedett a 16(!) gólt dobó Balázs Kata, valamint a 8 gólig jutó Mészáros Anna és a 6 találatot jegyző Mihály Zsóka.

A vásárhelyi lányok ezzel a tabella 3. helyén állnak, a Deszk és a Balmazújváros mögött, és viszonylag nagy előnnyel a Kazincbarcika valamint a KIKI Sport előtt.

Győzelemmel zárt az U19-es csapat is, ők a Gyöngyös gárdáját verték még szerdán 29-26-ra. Ezen a mérkőzésen is játszott Mészáros Anna, aki 5 góllal vette ki a részét a sikerből, ám ezzel ,,csak” a második legtöbb gólt dobta, a 10 találatig jutó Körtvélyessy Luca mögött. Az U19-es csapat ezzel maradt a tabella 10- helyén, de hátránya már csak két pont a 9. helyen álló K. Szeged SE mögött.

Balázs KataHLKCkézilabdaKörtvélyessy LucaMészáros AnnaMihály ZsókaU17U19