Két kocsi karambolozott az algyői hídon – videó

A balesetben egy személy megsérült.

Szombaton a kora esti órákban Szeged és Hódmezővásárhely között, a 47-es úton két személygépkocsi ütközött. A szegedi hivatásos tűzoltók forgalomkorlátozás mellett végezték el a műszaki mentést. A balesetben egy személy megsérült.

Szombaton kora délután Szegeden a Szalmáskert úton egy nyaraló melléképülete gyulladt ki. A szegedi és a hódmezővásárhelyi hivatásos egységek közös erővel oltották el a tüzet, a káreset során egy személy megsérült.

Aznap délután Szegeden a Roosevelt téren egy nagyméretű fa megdőlt és a járókelőket veszélyeztette. A szegedi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentést.  Személyi sérülés nem történt, Apátfalván a Széchenyi István utcában mintegy ezer négyzetméter területen égett a növényzet a lakóházak mögött. A makói hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. 

Szombaton este Szentesen a Kiss Zsigmond utcában egy fa ága lehasadt és a járókelőket veszélyeztette. A szentesi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentést.  Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap a kora esti órákban Szentesen a Horváth Mihály utcában egy faág lehasadt és egy parkoló autóra esett. A szentesi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel a faágat eltávolították, senki sem sérült meg. 

Vasárnap este Szentesen az Ipartelepi úton egy kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott. A szentesi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, majd áramtalanították a járműveket. A balesetben kettő ember megsérült.

algyői hídkarambollánglovagoktűztűzoltókVásárhely