Keddtől ideiglenesen változik a forgalmi rend Szegeden – ez érinti a Vásárhelyről érkezőket is

Javítási és karbantartási munkálatok miatt kedden délutántól szerda reggelig több vasúti átjáróban is korlátozzák a közúti forgalmat Szegeden, és ez erősen érinti a Hódmezővásárhely felől érkező forgalmat. A korlátozás csak a gépjárművekre vonatkozik, a gyalogos és kerékpáros átkelést valamennyi átjáróban biztosítják.

A munkálatokban érintett:

  •        a Szatymazi úti átjáró, melyet teljesen lezárnak, kedden 16 órától szerda 6 óráig,
  •        a Vértói úti átjáró, melyet kedden 19 órától 23 óráig, illetve szerdán 4:35-től 8:35-ig fél pályán zárnak, illetve 23 órától 4:35-ig teljesen lezárnak,
  •        a Sándorfalvi úti átjáró, melyet kedden 19 órától 23 óráig, illetve szerdán 4:35-től 8:35-ig fél pályán zárnak, illetve 23 órától 4:35-ig teljesen lezárnak,
  •        a Pihenő utcai átjáró, melyet teljesen lezárnak kedden 18 órától szerdán 6 óráig,
  •        illetve a Baktó elágazás közelében lévő földutak közti átjáró, melyet teljesen lezárnak, kedden 18 órától szerda 6 óráig.

A teljes lezárás idején valamennyi átjáró esetében kerülni az 5-ös számú főúton, a Dorozsmai úti átjárón, vagy az útdíj köteles M43-as autópályán át lehetséges, írja közleményében a MÁV.

A lezárásoknak mellett kedden kezdik el Szegeden a Rókusi körútnak a Tesco vonala (ahol a villamossín a belső sávba húzódik) és a Vértói út közötti szakaszának felújítását, ez is érinthet több vásárhelyi autóst is. A táblákat hétfőn, valószínűleg munkaidő után helyezik ki.

A borítókép illusztráció.

korlátozásokközlekedési infóSzeged