Kecskés Ákos újra edzésbe állt

Az Európa-bajnokságra készülő labdarúgó válogatott pénteki edzésén már a csapattal edzett Kecskés Ákos is, aki kisebb sérüléssel érkezett meg az edzőtáborba.

Marco Rossi szövetségi kapitány a pénteki edzést megelőző sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az Európa-bajnokság végéig a szakmai stábot erősíti Gera Zoltán is.

A pénteki gyakorláson már a csapattal edzett a hódmezővásárhelyi születésű Kecskés Ákos is, aki az összetartás elején még kisebb sérüléssel bajlódott, Gazdag Dániel viszont két nappal csatlakozása után elutazott az Egyesült Államokba, hogy mielőtt Ausztriában újra edzésbe áll a válogatottnál, részt vegyen új csapata, a Philadelphia Union orvosi vizsgálatán.

Az összetartáson résztvevő játékosok jó formában vannak, a célunk, hogy ezt megtartsuk az Európa-bajnokság kezdetéig. A kerettagok hozzáállásával elégedett vagyok, az újoncok is bizonyították, hogy jól döntöttünk, amikor meghívtuk őket a keretbe. Nehéz lesz meghozni a döntést a végső keretről, de június elejére látni fogjuk, milyen fizikális állapotban vannak a játékosok, és a rendelkezésre álló információk alapján jelöljük ki a végső Eb-csapatot

– fogalmazott Marco Rossi szövetségi kapitány.

Hétfőtől Ausztriában edzőtáborozik a csapat.

Európa-bajnokságKecskés ÁkosLabdarúgó Eb