Kecskés Ákos megérkezett Telkibe

A magyar labdarúgó-válogatott hétfő délután megtartotta első edzését. Marco Rossi még nem a teljes kerettel készül, de 18 játékos már megérkezett az edzőtáborba, köztük van a vásárhelyi születésű Kecskés Ákos is.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának tájékoztatása szerint a Magyarországon futballozó játékosok mellett a klubszezont már szintén befejező Lang Ádám, Kecskés Ákos és Nagy Ádám is a szövetségi kapitány rendelkezésére áll.

Marco Rossi nagyon hasznosnak ítélte, hogy már most el tudták kezdeni a munkát a kerettagok többségével. „A már megszokott kerettagok számára ugyancsak hasznos ez a plusz egy hét, de az újoncok számára is jó lehetőséget ad arra, hogy minél jobban megismerjék az elképzeléseinket, és persze nekünk is, hogy minél jobban megismerjük őket” – nyilatkozta.

Az edző kiemelte: ezen a héten a taktikai elemek gyakorlásán, az automatizmusok minél hatékonyabb kialakításán lesz a hangsúly, míg jövő héten, az ausztriai edzőtáborban egy kicsit nagyobb figyelmet kap majd a fizikai felkészítés is.

A jelenlegi 18 játékos csütörtökön a Törökországban játszó kerettagokkal, Szalai Attilával és Varga Kevinnel egészül ki, míg a többiek jövő hét elejétől állnak rendelkezésre.

Európa-bajnokságKecskés ÁkosLabdarúgó Eb