Kecskés Ákos is csatlakozott a magyar kerethez

A hét első felében mindössze tíz mezőnyjátékos és két kapus alkotta Marco Rossi Telkiben edzőtáborozó keretét. Csütörtökön aztán Kecskés Ákos, pénteken pedig Szalai Ádám és Szalai Attila csatlakozott a kerethez – közölte az MLSZ honlapja.

– A júniusi mérkőzéseinken nem mi leszünk az esélyesek, de korábban is megmutattuk, hogy egy-egy mérkőzésen bárki ellen lehet esélyünk, ha mindenki maximális teljesítményt nyújt, és végig csapatként, egységesen játszunk. Bátran kell játszanunk, mint ahogy az Eb-n a franciák és a németek ellen tettük – fogalmazott Fiola Attila.

– Bízom benne, hogy jó mérkőzéseket játszunk, ehhez szükség lesz a szurkolóinkra is, aki reményeink szerint megtöltik a Puskás Arénát a németek ellen. Örömteli, hogy gyerekek szurkolhatnak nekünk az angolok ellen is, sokkal jobb lesz előttük játszani, mint zárt kapuk mögött. Mindhárom júniusi ellenfelük hatalmas játékerőt képvisel, a németek és az angolok ellen volt szerencsénk játszani tavaly, és Londonban, valamint Münchenben is megmutattuk, hogy jó teljesítménnyel meg tudjuk szorongatni őket. Ez lesz a célunk most is – közölte Szalai Attila.

A magyar válogatott a Nemzetek Ligája csoportmérkőzésein június 4-én játszik itthon Angliával, 7-én Olaszországba utazik, 11-én a németek jönnek hozzánk, 14-én pedig Angliában lépnek pályára. A magyar válogatott mérkőzéseit az M4 Sport élőben közvetíti.

Kecskés ÁkoslabdarúgásMagyar VálogatottNemzetek Ligája