Jövő kedden nyílt napot rendeznek a Nyugdíjas Lakóparkban

Bárki részt vehet rajta és még regisztrálni sem kell. Megnézhetik a gyönyörű, nyugalmas környezetben álló 11, különböző méretű lakást, melyekbe be is lehet költözni.

A 107 lakásból álló, a vásárhelyi Kása-erdő melletti, a Pető Ferenc utca 4. szám alatti Nyugdíjas Lakóparkot jövő kedden, azaz április 9-én kora délután bárki megtekintheti, előzetesen regisztrálni nem kell rá, de érdemes a 06-30-871-0927-es telefonszámon, vagy a nyugdijas.lakopark@hmszzrt.hu email-címen jelezni a részvételi szándékot.

A program szerint a háromnegyed 2-es kapunyitást követően a résztvevőket köszöntik, majd röviden bemutatják a lakópark működését, majd be is járják azt, s megtekintik a beköltözhető lakásokat.

– Szeretnénk bemutatni a szolgáltatásainkat, azt, hogyan, milyen feltételekkel lehet ide beköltözni. Jelenleg 11 elérhető – nagy méretű – lakásunk van, köztük van 39 négyzetméteres, de 52 négyzetméteres, két lakószobás is – mondta Szanka László.

Szanka László minden érdeklődőt vár a nyílt napra

A Nyugdíjas Lakópark intézményvezetője hozzátette, az egyszeri használatbavételi díj megfizetése után kötnek az érdeklődőkkel bérleti szerződést. Az egyszeri használatbavételi díj – a lakás méretétől függően 7-10 millió forint közt van. A lakások havi költsége: a bérleti díja négyzetméterenként 485 forint, ehhez jön a fejenként 26 ezer 500 forintos térítési díj. Ez utóbbi magában foglalja a különféle szolgáltatásokat, azaz a 24 órás portaszolgálatot, a 24 órás szakápolói felügyeletet, a kéthetenkénti takarítást és a félévenkénti nagytakarítást. És beletartozik, hogy a parkban élők ingyenesen vehetnek részt a lakópark rendezvényein, klubfoglalkozásain.

– Hetente van ingyenes tornafoglalkozás, havonta pedig gyógytorna is – mondta.

A gyönyörű környezetben álló lakóparkban jelenleg több, mint százan élnek, s a vonzerejét jelzi, hogy az idén két lakásba már beköltöztek, kettőre pedig szerződéskötés előtt állnak.

Nézzen bele a Nyugdíjas Lakóparkba képeink segítségével!

Hódmezővásárhelylakásnyílt napNyugdíjas LakóparkSzanka LászlóVásárhelyvásárhelyi hírek