Játékokat osztott az MMM

Ma három helyszínen osztott a Mindenki Magyarországa Mozgalom játékokat, könyveket, plüssöket.

Kecskés Fanni önkéntesként vesz részt a jótékonysági akcióban. Portálunknak elmondta, hogy bár dolgozik és mellette tanul is, mindenképpen szorít időt a segítésre. Bírósági munkája során számos olyan családdal találkozik, akik a mélyszegénységből jönnek, és az ilyen családokban felnövő gyerekeknek szeretne segíteni.

dr. Kecskés Fanni önkéntesként mindhárom helyszínen ott volt

Fanni azt is elárulta, hogy külön öröm számára, hogy idén rengeteg könyvet sikerült ajándékozni, reméli, hogy a gyerekek is örülnek majd az ajándékoknak.

Az ajándékosztás során voltak szülők, akik gyerekek nélkül jöttek és válogattak az adományba kapott, jó minőségű játékok között, nekik az a tervük, hogy a fenyőfa alá teszik majd meglepetésképpen a játékokat, könyveket.

Voltak olyanok is, akik gyerekekkel együtt érkeztek. Az önkéntesek mindegyike arról számolt be, hogy jó volt látni a boldog gyermekarcokat.

Volt gyerek aki rögtön meglátta a leendő kedvenc játékát és volt aki hosszasan válogatott. Mindenki talált kedvérevalót.

A jóság jóságot szül. Hannát édesanyja kísérte el az utolsó helyszínre, a Hódtói Sport- és Szabadidőközpontba. Hanna a barátnőjével szebbnél szebb karácsonyfadíszeket gyártottak, és a segítőknek hozta el. Azt mondta, köszönetképpen a jóságukért.

Hanna azért készített díszeket, hogy megköszönje a segítők munkáját.

A jótékonysági akció végeztével a segítők mindegyike választott magának egyet a gondosan megalkotott díszek közül. A megmaradtakkal a mozgalom elnöke, Márki-Zay Péter holnap a hajléktalanszálló karácsonyfáját fogja díszíteni.

ajándékdr. Kecskés FanniMárki-Zay PéterMMM