Ismét elmarad a MOL-Pick Szeged hazai Bajnokok Ligája bemutatkozása

A szegedi klub honlapjának keddi beszámolója szerint a fehérorosz Meskov Breszt otthonában lejátszott múlt heti mérkőzést követően a küldöttség PCR-teszten vett részt, és az eredmények alapján újabb három játékos fertőződött meg koronavírussal. Már régóta feszülő kérdés: van-e így bármilyen sportértéke a járvány kellős közepén ennek a sorozatnak?

Egyelőre nem lépnek hazai pályán parkettre a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdázói. Pedig holnap igazi rangadó várt volna a szegediekre az Újszegedi Sportcsarnokban, a német sztárcsapat, a Flensburg jött volna a Tisza-partjára.

A klub közleménye szerint azonban újabb 3 játékos kapta el a koronavírust a szegedieknél. A fehéroroszországi Bresztben múlt héten járó keret, illetve a szakmai stáb minden tagja ismét karanténba vonult, ezért a csapat nem tud kiállni a Flensburg ellen csütörtökön.

A szegedieknek korábban a Paris Saint-Germain és a Vardar Szkopje elleni mérkőzésüket, illetve számos bajnoki találkozójukat is el kellett halasztaniuk a megbetegedések miatt.

kézilabdaMOL-Pick Szegedsport