Ismét a Prizma Food nyerte el a vásárhelyi kórház betegétkeztetési tenderét

Nyílt közbeszerzési eljárásban választották ki a hódmezővásárhelyi közétkeztetést is ellátó céget 12 hónapra. Ráadásul már harmadjára nyerték meg ezt a tendert. Ezek szerint a munkájukkal a kórházban meg lehetnek elégedve, bármennyire is támadta őket olykor a helyi kormánypárti sajtó. A Prizma Food Kft. Hódmezővásárhely mellett Kakasszéken is nyújt majd szolgáltatást.

A Hódmezővásárhelyi-Makói Egészségügyi Ellátó Központ uniós nyílt közbeszerzést írt ki ezúttal is a betegétkeztetés biztosítására és három ajánlattevő közül a nyertes végül nettó 302.056.480 forintos ajánlatával a Prizma Food Kft. lett.

Boros Attila, a Prizma cégcsoport vezérigazgató-helyettese a Hódpressnek elmondta, hogy nagyon örülnek az eredménynek és hogy ismét, most már harmadik alkalommal is sikerült nyertes ajánlatot adniuk.

A közbeszerzési kiírás értelmében A Hódmezővásárhelyi-Makói Egészségügyi Ellátó Központ hódmezővásárhelyi, Dr. Imre József utcai komplexumában, valamint a kakasszéki Reumatológiai és Mozgásszervi Rehabilitációs osztályon kell a szolgáltatást teljesíteniük. Előbbi helyen napi 150 adag ételt, utóbbin napi 130 adagot kell szolgáltatniuk.

betegétkeztetésBoros AttilaközbeszerzésPrizma cégcsoportPrizma Food Kft