Ingyen ivartalaníttathatjuk kedvenceiket Vásárhelyen

Ingyenes kutya és macska ivartalanítási lehetőség veszi mostantól kezdetét városunkban, ugyanis a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete díjmentesen biztosítja ezt Hódmezővásárhelyen a lakosság részére, legfőképp rászoruló, nehéz helyzetben élő családok számára vagy olyan állat esetében, amelyet utcáról fogadtak be. A borítókép illusztráció.

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít a megelőző tevékenységre, legfőképp az ivartalanításra. Több ezer, utcán élő, beteg, hajléktalan cicát ivartalaníttattak már, de nehéz helyzetben élő állattartó családoknak is rendszeresen nyújtanak segítséget és támogatást. Balogh Ernő elnök örömmel szerkesztőségünknek elmondta, hogy a Magyar Állatvédők Országos Szövetségétől, a Közös Ügyünk az Állatvédelem Alapítvány jóvoltából ötszázezer forint értékű pályázatot nyertek el ivartalanításra.

A műtéti költség díjmentes – a gazdának a chip beültetésének összegét kell csupán kifizetni. Ez hatalmas segítség azoknak az állatbarátoknak, akik civilként mentik és segítik az utcára került hajléktalan állatokat. Az ivartalanítást Dr. Kovács István végzi el, aki már hosszú évek óta szoros együttműködésben dolgozik a városi egyesülettel.

Az ivartalanításra jelentkezni már mostantól lehet a 0620/950-9892-es telefonszámon hétfőtől – csütörtökig: 15:00-tól 18:00-ig, Szombaton: 09:00-tól 11:00-ig. Bővebb információt az elnok@hmvhelyiallatvedok.eu címen keresztül kérhetnek.

Balogh ErnőHódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületeivartalanítás