HVSC: egyetlen egy szóbeli megrendelést mondtunk vissza Jovány Gyulának

Reagált a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club Jovány Gyula néhány napja megjelent nyilatkozatára. A vállalkozó arra hívta fel a figyelmet, hogy azonnali hatállyal megszüntetett minden kapcsolatot velük az egyesület. A HVSC szerint Jovány közlése egy valós elemet tartalmaz, mégpedig, hogy egyesületük saját buszt szerzett be. A HVSC kérésére közleményüket változtatás nélkül mutatjuk:

,,Jovány Gyula nyilatkozata egyetlen egy valóság tartalmú elemet tartalmaz, mégpedig azt, hogy egyesületünk saját buszokat szerzett be. A TAO-s támogatásoknak köszönhetően egyesületünk ma már 2 db 17 fős és 2 db 9 fős kisbusszal rendelkezik.

Jovány Gyulával vagy akár a Jovány Busz Kft-vel semmilyen szerződést nem mondtunk fel azonnali hatállyal, lévén szerződéses jogviszonyban sem Jovány Gyulával sem a Jovány Busz Kft-vel egyesületünk nem állt. Jovány Gyula minden esetben megrendelés, eseti megbízás alapján szállította sportolóinkat. Egyesületünk egyetlen egy szóbeli megrendelést mondott vissza, amelynek oka az, hogy saját kisbuszainkkal – az üzemanyagárak és ennek függvényeként a szállítási díjak jelentős emelkedését figyelembe vége – ma már olcsóbban tudjuk sportolóinkat utaztatni, mint külső szolgáltató igénybevételével. Ezt közöltük Jovány Gyulával.

Egyetlen egy, pár 10.000 forintos haszonnal járó alkalmi fuvar visszamondása okán a médiához fordulni szokatlan vállalkozói magatartás, amely előtt értetlenül állunk. Egyetlen egy szóbeli megrendelés visszamondása okának politikai síkre terelése nem váll korrekt üzleti partneri magatartásra.

Döntésünket kizárólag gazdasági és racionális indokok alapján hoztuk meg, Jovány Gyula ezen túlmutató nyilatkozataitól elzárkózunk, azokat visszautasítjuk.”

HVSCJovány GyulaJoványbuszszerződésvízilabda