Hosszabbításban nyert Békés ellen a Kosársuli

Megőrizte a második helyét a tabellán a Vásárhelyi Kosársuli NB I/B férfi kosárlabda csapata, miután idegőrlő csatában legyőzte a békésieket.

Míg az első félidőben fej-fej mellett gyűjtötte a pontokat a két csapat, a harmadik harmadban 8 ponttal el tudtak lépni a vásárhelyiek, de ez sem volt elég a végéig: a ráadásban sikerült csak a maguk javára billenteni a mérkőzést Tóth Tamás tanítványainak.

Békés – Vásárhelyi Kosársuli 91-102 (27-24, 23-26, 14-22, 23-15, a hosszabbításban: 4-15)

Tóth Tamás vezetőedző: “Erősen tartalékos csapatom ismét megmutatta a karakterét, több sebből vérezve is óriásit küzdött. Nem a legjobb előjelekkel érkeztünk szülővárosomba, Békéscsabára, így még nagyobb az örömünk. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert kivétel nélkül elképesztően értékes teljesítményt nyújtottak, mindenki tett bőven a közösbe. A rendes játékidő elején és a végén is nagyon sültek a békési kezek, de véleményem szerint a mérkőzés döntő részén a mi akaratunk érvényesült, megérdemelten nyertünk. Mentálisan is jól bírtuk, leginkább a hosszabbítás mutatja ezt, ahol sikerült megtörnünk a gladiátorokat. Korrekt körülmények között egy fordulatos derbit nyertünk meg, jó egészséget kívánok mindenkinek!”

Jövő vasárnap csúcstalálkozóval zárul a bajnokság alapszakasza: a listavezető Cegléd látogat a Hódtói Sportcsarnokba.

kosárlabdaVásárhelyi Kosársuli