Hoppá! Ki támogatja fizetett hirdetéssel a független jelöltet?

A Promenád24 portált senki nem vádolhatja függetlenséggel, elég csak megnézni, hány Márki-Zayt ócsároló és hány Fideszt dicsőítő cikk jelenik meg náluk címlapon. Hirdetési politikájuk figyelemre méltó, pl. a Navracsics Tibort támadó cikkeik minél nagyobb elérésére milliókat költöttek. Most 3 irány fedezhető fel náluk: hirdetik a polgármestert támadó, a Fideszt nagyszerűnek bemutató, és (meglepetés!?) a független Kovács Pálról szóló írásokat. Utóbbi pénzköltés szándékának megfejtését olvasóinkra bízzuk.

A napokban felfigyeltünk arra, hogy szintet lépett a Lázár-portál, már fizetett hirdetésben tolják a Facebookon Kovács Pált, a független jelöltet pozitív hangvételben megírt cikkeiket. 70-80 ezer forintot költöttek el arra, hogy a közösségi médiát használók megtudják, mit kommentelt a független Kovács Pál:

Még nem tudni mennyi lesz a végösszege annak a hirdetésnek, amelyben azt a cikket reklámozzák, hogy az MSZP is Kovács Pált támogatja. Az az MSZP, amit Vásárhelyen februárban 1% alatt mért a Medián.

Rákerestünk, de sajnos a Mi hazánk vásárhelyi kampányáról semmi nem jelent meg a portálon, annyit tudhat az onnan tájékozódó, hogy kik a jelöltek, akik egy adott pillanatban jól haladtak az aláírásgyűjtéssel és kik a kompenzációs lista tagjai. Fizetett hirdetésben pedig egyáltalán nem foglalkoztak velük.

FacebookfüggetlenségHódmezővásárhelyKovács Pállakájmédiapolgármester-választásPromenád24