Holnap közgyűlés lesz

Legutóbb, amikor összeült a testület, rendkívüli ülést tartottak, ami nem volt mentes a botránytól. Azt ugyanis helyi Fidesz-frakció hívta össze, azzal a céllal, hogy a testület vizsgálja ki a polgármester feleségének – állítólagos – súlyos adatvédelmi incidensét. A május 16-i rendkívüli közgyűlésen maga Benkő Zsolt, az indÍtvány egyik kezdeményezője mondta azt, miután felolvasták – az éppen adatvédelmi incidens miatt távozó – volt jegyző egyik facebook-posztját: „Hangsúlyoznám, hogy nekünk erről az ügyről – azon kívül, amit ebben a bejegyzésben olvastunk -, semmilyen információnk nincs.”

A közgyűlésen aztán a hivatal információbiztonsági referense és az adatvédelmi referense is szót kapott, tájékoztatójukból kiderült, hogy a polgármester felesége kapcsán soha nem történt semmilyen incidens.

Holnap 9 órától ismét összeül a testület, ahol többek között eldől az is, hogy mi lesz azokkal az ingatlanokkal, amelyek eddig az önkormányzat tulajdonát képezték, de most át kellene adni az egyházak számára, a közétkeztetést végző cég beszámolóját is meghallgathatjuk, ahogyan a város alapítványainak beszámolóit is. De egészen biztosan nem maradnak el a politikai viták sem.

Oldalunkon nyomon követhetik majd percről percre tudósításunkat.

közgyűléspercről percrevita