Holnap kezdődik az adventi ablakünnep

Mint azt megírtuk, Lőkösné Nagy Sarolta önkormányzati képviselő felkarolt egy lakossági kezdeményezést és arra buzdítja a tabáni és a kincses-telepi lakosokat és üzlettulajdonosokat, advent alatt díszítsék ki ablakaikat. Ehhez kapcsolódóan játékot is szerveztek.

A felhívás szerint mindenki díszíthet csak arra kell figyelni, hogy minden számjegy sorra kerüljön, tehát akár több ablak is kifényesedhet egy adott napon, nem csak egy.

Az önkormányzati képviselő vasárnapi tájékoztatása szerint ha szeretnénk felkutatni az aznapi ablakot, akkor egy kis rejtvényt kell majd megoldani, amit minden nap délelőtt fog feltenni közösségi oldalára. A megoldás az utca nevét rejti majd, hosszú utcák esetében plusz segítség is lesz.

Akik a feldíszített ablakukkal nevezni szeretnének a fődíjakért (3 csokitorta), azoktól azt kéri, hogy küldjék majd el neki az ablakról készült fotót legkésőbb december 24-én estig. Egy zsűri fogja majd kiválasztani az első 3 helyezettet, a jutalmakat pedig a 2 ünnep között osztják majd ki.

Természetesen, ha mások is kedvet kapnak, díszítsenek! Minél több ünnepi ablak lesz a városban, annál szebb lesz az advent

– fűzte hozzá a képviselő, aki mézeskalácssütős fotóval kívánt kellemes készülődést mindenkinek.

Advent első vasárnapján nagy örömmel tudatom a kedves követőkkel, hogy már csak kettőt kell aludni, hogy megkezdődjön az…

Közzétette: Lőkösné Nagy Sarolta – 2020. november 29., vasárnap
adventLőkösné Nagy Sarolta