Hódfürdő: hamarosan nyitnak a szenior úszók és az egyéb igazolt sportolók számára

Katona Zsolt, a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda ügyvezető igazgatója elmondta, máshogy fogják megnyitni az uszodát, mint ahogy azt még néhány napja tervezték.

Katona Zsolt azt mondta a Hódpressnek, hogy a tervek szerint valószínűleg április 12-én megnyitják az uszodát a szenior úszók előtt, az iskolák nyitásának napján pedig valamennyi igazolt sportoló bemehet. Az előző napokon még arról szóltak a hírek, hogy egyelőre csak a vizisport szövetségekhez köthető versenyzők használhatják az uszodát.

Katona Zsolt bejelentése alapján a tervek szerint ez változik meg április 19-én. Hangsúlyozta, iskolások és más vendégek még mindig nem vehetik igénybe az uszoda szolgáltatásait, április 12-től csak a szenior úszók, április 19-től pedig a többi sportági szövetség igazolt versenyzője is használhatja a létesítményt. Emellett azt is kiemelte, hogy ezen szabályok bevezetése minden bizonnyal megtörténik, azonban még csak valószínűsíthető.

A gyógyászati szolgáltatásokat igénybe vevő vendégeket tudnak fogadni, bizonyos feltételek teljesülése esetén. Azok számára, akik rendelkeznek COVID kártyával, igénybe vehető a masszázs, illetve a víz alatti torna, gyógytorna.

Gyarmati Dezső SportuszodaHódfürdőigazolt sportolóKatona ZsoltkoronavírusTörök Sándor Strandfürdő