Hasadtak, dőltek a faágak utakra, kocsikra

– olvasható a Tátrai János tűzoltó alezredes a Hódpress-nek elküldött összefoglalójában. Hódmezővásárhelyen, a Bélacigány utcában egy fa kettéhasadt, a Szent László utcában pedig lehasadt egy faág, ezzel veszélyeztetve a forgalmat. Ezt a tűzoltók láncfűrésszel szedték le.

Szegeden a Béla utcában autóra dőlt egy fa, amit a szegedi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolítottak el, szerencsére személyi sérülés nem történt. Még a reggeli órákban a makói Móra Ferenc utcában kettéhasadt egy fa és veszélyeztette a forgalmat, a közelben a 4432-es úton pedig kettétört ketté egy, amit a makói hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolítottak el.

Mindszenten, a Bocskai utcában hasadt le egy nagyméretű faág, amit a hódmezővásárhelyi hivatásos, és a mindszenti önkéntes tűzoltók közösen távolítottak el. Csanyteleken, a Damjanich utcában egy kerítésre dőlt nagyméretű fa. A csongrádi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a fát.

A tüzet a ruzsai, a kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el, szerencsére senki sem sérült meg.

BalesetKatasztrófavédelemtűzoltó