Háromnegyed négy óta szabad a forgalom a Szent Antal utcán

Véget ért a Szent Antal utca még tavaly kezdődött felújítása, Az úttest sárga, a kerékpárút és a járda vörös lett. Egy kisteherautó hajtott át rajta először.

118 millió forintért újította fel a Dél- Konstruktív Kft. a Vásárhely belvárosában lévő Szent Antal utcát, mely teljesen új járdát, kerékpárutat és úttestet kapott, ráadásul növényeket, az iskola oldalára még fákat telepítettek. Fát ezen az oldalon itt utoljára azok láttak, akik a késő hetvenes években jártak errefelé.

A munkálatokat tavaly karácsony előtt, az ott lévő üzletek kérésének megfelelően felfüggesztették, hogy azt az idén januárban folytassák.

A munkálatokkal mostanra végeztek teljesen, s ma délután háromnegyed 4-kor beszedték a terelőtáblákat az utca Andrássy felőli végénél, s a lezárásra figyelmeztető, a templom előtt elhelyezett sárga tájékoztató táblát is.

Az autósok egy ideig még automatikusan visszafordultak a körforgalomnál, majd a Szent Antal utcára elsőként egy kisteherautó hajtott rá, hogy aztán kövesse a többi is.

Az utca, ahogy azt megszoktuk, a gépjárművezetők számára egyirányú maradt az Andrássy felől a Deák Ferenc felé, de a kerékpárosok mindkét irányban haladhatnak rajta.

felújításforgalom.szent antal