Gyöngyösi: Szolgálni szeretném a szikáncsiakat

Mint arról már beszámoltunk: október 26-án Szikáncson részönkormányzati választások lesznek, ahol elnökjelöltként Gyöngyösi Ferenc és Benkő Zsolt indulnak.

Gyöngyösi Ferenc képviselő Béketelepen, elnöke a Pénzügyi-Gazdasági, Városfejlesztési és Városüzemeltetési Bizottságnak és mintegy két hete önkéntes tanácsadója a HMSZ nZrt-nek.

A szikáncsi terveiről kérdeztük:

–          Azt hiszem, az elmúlt egy évben bizonyítottam, hogy nem csak kampányígéret volt részemről, hogy gondoskodom a béketelepiekről – mondta. –  Azóta is részt veszek rendszeresen a zöld felületek karbantartásában, barátaimmal, szabadidőmben. A járvány első hullámában a képviselői honoráriumomat a szociálisan rászorulók megsegítésére fordítottam.

Amit ígérni tudok a szikáncsiaknak, az az, hogy amennyiben megtisztelnek bizalmukkal, úgy minden lobbi-erőmet latba vetve, szolgálni fogom őket.

Úgy vélem – ha problémákról van szó, félre kell tenni a politikai nézeteket, hogy ki milyen környezetből jön, ilyenkor a megoldásra kell koncentrálni. A szikáncsiak területi képviselőjével, Benkő Zsolttal, a bizottságban is tudunk együtt dolgozni, úgy gondolom ez a munka folytatódhat majd a részönkormányzatban is.

Mindenképpen bejárom majd a területet, eddig az utak állapotát vizsgáltam, igyekszem minél előbb kátyúzást előirányozni a beazonosított problémás útszakaszon, illetve a zöld felületek gondozását is át kell szervezni, ez nyáron okozott ott gondot.

Gyöngyösi Ferenc

 Benkő Zsoltot is szerettük volna megkérdezni terveiről, ám ő a Fidesz-KDNP frakció Médiacentrumunkkal szembeni bojkottjára hivatkozva, nem vállalta az interjút.

Benkő ZsoltGyöngyösi FerencrészönkormányzatSzikáncsVálasztás