Gyöngyösi Ferenc a terveiről is beszélt a lakossági fórumán

Lakossági fórumot tartott szerda délután a Csúcsi Olvasókörben Gyöngyösi Ferenc alpolgármester, képviselő, aki szerda este tájékoztatta a helyieket arról, hogyan értékelte az előző öt évet, és mik a tervei a következő önkormányzati ciklusra.

A 4-es számú körzet képviselője, Gyöngyösi Ferenc megtartotta az aktuális önkormányzati ciklus utolsó lakossági fórumát, de mivel a második ciklusra is elnyerte a szavazók bizalmát, ezért nem csak az elmúlt 5 évet értékelte, hanem a terveit is vázolta.

A mintegy 5000 főt képviselő Gyöngyösi úgy fogalmazott, hogy „ugyanazzal a lendülettel, ugyanazzal a mentalitással szeretné folytatni a munkát Béketelepen és Kincsestelepen.

Gyöngyösi Ferenc az első öt évében sokat tett a 4-es választókörzetért, 2022 júniusától pedig alpolgármesterként is segíti az önkormányzat munkáját. Vannak olyan körzetek és utcák, melyek fejlesztését kiemelt célnak tekintette eddig is. A fórumon megemlítette, hogy az Észak utca első szakasza nagyon rossz állapotban van. „Az Észak utca az új Búza utca” – jegyezte meg viccesen, de tekintettel arra, hogy a Búza utcát megújították, optimizmusra adhat okot azok számára, akik az Észak utcát használják napi szinten.

Feladat lesz bőven a következő ciklusban is. Attól függetlenül, hogy októbertől továbbra is alpolgármester lesz, vagy sem, továbbra is sokan mennek majd el a fogadóóráira, sokan keresik fel személyesen.

Gyöngyösi Ferenc a Médiacentrumnak elmondta, hogy az alpolgármesteri kinevezése nem változtatott sokat azon, hogy kik keresik meg, addig is gyakran előfordult, hogy más körzetek lakói is megkeresték, hiszen sokan ismerik a városban. Természetesen nekik is megpróbált segíteni, alpolgármestersége előtt is. Gyöngyösi Ferenc telefonszáma nyilvános, a körzet lakói pedig hűtőmágnesen is megkapták a képviselő elérhetőségeit. A következő ciklusra is vannak konkrét tervei, ezeket főként a 3 és félmillió forintos képviselői keretből szeretné megvalósítani. Többek között a lakossági fórumnak helyt adó csúcsi közösségi házat is szeretné tovább szépíteni és fejleszteni, illetve a játszóteret is bővíteni.

BéketelepCsúcsi olvasókörFórumGyöngyösi FerencHódmezővásárhelyKincsestelepLakossági fórum