Gyermekbántalmazás: a Fidesz képviselője szerint mindenkinek lehetnek gyenge pillanatai – később bocsánatot kért

Pócs János, Jászberény térségének országgyűlési képviselője először még azt mondta a jászberényi karateedzővel kapcsolatban, aki felrúgott egy gyermeket, hogy mindenkinek lehet egy rossz pillanata, aztán elnézést kért kijelentéséért.

„Volt egy gyenge pillanata, mint bármelyikünknek”- ezt mondta Pócs János, a térség Fideszes képviselője az ATV-nek a kiskorút felrúgó jászberényi karateedzővel szemben, akit, tette hozzá, nem így ismert, mert több száz gyermeket nevelt az évtizedek alatt a sportra. A Híradónak újabb személy számolt be egyébként arról, hogy vele szemben is erőszakot alkalmazott A. Tibor.

Később Pócs, még tegnap, a hozzászólások tekintetében korlátozott és a láthatóságát illetően erősen cenzúrázott közösségi oldalán az ATV szerkesztőségének címezve azt írta, hogy az ilyen gyenge pillanatok, senkit sem hatalmaznak fel ilyen cselekedetre, az ilyen gyenge pillanatok nem szolgálnak okként vagy magyarázatként a gyermekek bántalmazására.. Ma pedig újból bocsánatot kért ahogy fogalmazott, helytelen mondatáért. Azt írta, soha, senkinek nem lehet olyan gyenge pillanata, amikor egy rá bízott gyermeket bánt.

bántalmazásgyermekvédelemPócs János