Gondok vannak a Vodafone- és a Telekom-hálózattal is

Kedd délben hálózati problémák merültek fel a Vodafonnál, sokan nem tudtak hívást indítani, és a honlap sem volt elérhető. Csak az internet működött. A 24.hu cikke szerint a Digi vezetékes netszolgáltatásnál is akadtak gondok – akárcsak a Vodafone, a Digi is a 4iG-csoporthoz tartozik.

Olvasóink is jelezték, amit több országos hírportál is lehozott az elmúlt órában: gondok vannak a Vodafon, de mint azóta kommentekből kiderült, a Telekom szolgáltatásával is.

A Vodafon facebook-oldalán elérhető utolsó bejegyzés alatt több kommentben is írtak a hálózati problémákról: eszerint Hatvanban, Jánosházán, Dorogon, Szolnokon, Pécsen, Győrben, Budapesten sincs sem GSM, sem mobilnet hozzáférés. 

Egy vásárhelyi olvasónk is jelezte, nem működik a vodafon-os telefonja. Azóta bement a szolgáltatóhoz, ahol közölték vele, az országos hiba elhárult, ha mégsem működik a telefon, újra kell indítani.

A Telekom facebook-oldalán azonban még aktuálisan is ez a hír szerepel:

„Áramellátási hiba miatt a Telekom IPTV és Telekom TV szolgáltatásai nem elérhetőek, a mobil hanghívások pedig nem minden esetben sikeresek. A hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak szakértőink, addig is türelmeteket kérjük! Köszönjük!”

hálózathibainternetmobilTelekomVodafon