Főtáblás lett a Kosársuli U14-es csapata

Utasi Gábor együttese hétvégén a Hódtói Sportcsarnokban játszotta a serdülőbajnokság selejtezőjének E csoportját, ahol az Óbudai Kaszások, a Sopron, valamint a Budafok volt az ellenfél. A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is sikerrel vette a selejtezőt a Vásárhelyi Kosársuli U14-es csapata, a Sólymok.

A négyesből kiemelkedett az Óbuda, ám a Sopront és a Budafokot is remek játékkal sikerült legyőzni, így a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a középház keleti csoportjában, majd pedig az országos főtáblán szerepelhet a csapat – adta hírül a Kosársuli.

Vásárhelyi Sólymok – Óbudai Kaszások 41-76

Sólymok: Papp 18, Hegyi 5/3, Kálló-Nagy 1, Herczeg A, Skoda 2
csere: Török 7, Patkós 4, Fejes 2, Forrai 2, Bihacsy, Kanka, Szanda-Nagy

Vásárhelyi Sólymok – Soproni Sportiskola KA SKC/A 88-62

Sólymok: Hegyi 16/6, Patkós 12/6, Kanka, Herczeg A. 3, Fejes
csere: Papp 33, Török 12, Kálló-Nagy 4, Bihacsy 4, Skoda 4, Szabó, Szanda-Nagy

Vásárhelyi Sólymok – Budafok U14/A 92-38

Sólymok: Hegyi 11, Patkós 17/3, Kanka 6, Herczeg A. 3, Fejes 5
csere: Papp 20, Török 12, Kálló-Nagy 10, Bihacsy 2, Skoda 6/3, Forrai, Szanda-Nagy

Utasi Gábor:

Hihetetlen büszke vagyok a csapatra, mert még engem is megleptek a játékukkal. Nem gondoltam, hogy már itt tartunk. Az Óbuda elleni találkozó tipikusan olyan volt, amilyen a szezon első meccs lenni szokott. Volt benne minden, jó is, rossz is. A soproni akadémia ellen viszont szinte hibátlan játékkal leptek meg a srácok. Végre mi voltunk a harcosabb csapat. A Budafok ellen mindenki sok játéklehetőséghez jutott és élt is vele. Nagyon örülök, hogy idén is főtáblás csapatok ellen játszhatunk és bízom benne, hogy legalább olyan jól szerepelünk, mint a tavalyi évben!

HódmezővásárhelykosárlabdautánpótlásUtasi Gáborvásárhelyi hírekVásárhelyi Kosársuli