Fölényes győzelemmel kezdte az évet a Kosársuli

Ott folytatta, ahol az óesztendőben abbahagyta a Vásárhelyi Kosársuli NB I/B-s férfi kosárlabda csapata. Vasárnap a gárda Debrecenben sikerrel kezdte 2021-et.

A bajnokság 15. fordulójában az élvonalbeli DEAC tartalékgárdájával mérte össze erejét a vásárhelyi együttes. Az első negyed kiegyenlített játéka után egyre magabiztosabbá váltak Tóth Tamás tanítványai, és végül 25 pontot vertek a hazaiakra.

DEAC U23 – Vásárhelyi Kosársuli 56-81 (17-17, 14-21, 14-21, 11-22)

Tóth Tamás vezetőedző: – Sok problémánk adódott a héten, tartottunk a debreceni tehetségektől, mert nem reális a tabellán elfoglalt helyezésük. Szűk rotációval kellett ma dolgoznunk, amit okosan forgattunk, és kontroll alatt tartottuk ellenfelünket. Fáradt és fásult volt mindkét társaság, talán mi rutinosabbak vagyunk jelenleg. Boldog új esztendőt, jó egészséget kívánok mindenkinek, sok sikert az U20-as és az U18-as döntőkben a Debrecennek!

A tabellán harmadik Kosársuli legközelebb ismét idegenben lép pályára a bajnokságban, január 16-án a 8. helyen álló, fővárosi Pénzügyőr SE-hez látogatnak a vásárhelyiek.

kosárlabdaVásárhelyi Kosársuli