Földgáz áramlott egy hibás vezetékből

Csütörtökön délelőtt Hódmezővásárhelyen a Kölcsey utcában lehasadt egy faág, amely veszélyeztette a forgalmat. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el. A 47. számú út 193. kilométerszelvényében a Kertész tanya közelében gaz égett. A tüzet a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kézi szerszámok segítségével oltották el, személyi sérülés nem történt.

A délelőtti órákban Szegeden a Kertész utcában egy magánház előtt egy földgáz vezeték az elzáró szerelvénynél meghibásodott, a gáz folyamatosan áramlott a szabadba. A vezetéket hidraulikus feszítő vágó-segítségével a szegedi hivatásos tűzoltók elszorították. A helyszínt ezt követően átadták a gázszolgáltató munkatársainak. Az esti órákban a Külterület II. közelében 2000 négyzetméteren száraz fű égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kézi szerszámok segítségével oltották el, személyi sérülés nem történt. A Nádvágó utcában fa dőlt az útra, amely akadályozta a forgalmat. A kidőlt fát a szegedi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

Csongrádon a Justh Gyula utcában faágak hasadtak az útra, amelyek akadályozták a forgalmat. A lehasadt faágakat a csongrádi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

(Fotónk illusztráció.)

Katasztrófavédelemtűzoltó