Főigazgatót keres Mindszent

December 12-én késő éjszakáig lehet pályázatot benyújtani a Mindszent-Mártély-Székkutas Többcélú Kistérségi Társulás Kapcsolat Központ főigazgatói posztjára.

Mint megírtuk, Hódmezővásárhely január elsejével kilépett a Hódmezővásárhelyi Kistérségi Társulásból, így Mártély, Mindszent és Székkutas megalakította a sajátját, azaz a Mindszent-Mártély-Székkutas Többcélú Kistérségi Társulást.

Ennek a főigazgatói pályázatát írták ki. Aki elnyeri, az közalkalmazotti jogviszonyban tölti be a posztot 2024. január 1-től. A vezetői megbízás határozott idejű, 5 évre szól, teljes munkaidőben látható el. A munkavégzés helye: Mindszent.

Feladata az intézmény szakszerű, törvényes és gazdaságos működtetése az alapító okiratban meghatározott feladatok ellátására vonatkozó jogszabályok és fenntartói döntések figyelembevételével.

Az elvárt végzettség: Mesterképzés MSc fokozatra épülő szakirányú szakképzettség, Szociális
gondoskodás, m.n.s., szakirányú szakképzettség az 1/2000. (I. 7.) SzCsM rendelet 3. számú
mellékletében foglaltak szerint. És kell többek közt legalább öt év, felsőfokú végzettséget vagy felsőfokú szakmai képesítést igénylő, a gyermekvédelem, a szociális ellátás, az egészségügyi ellátás, illetve a köznevelés vagy szakképzés területén betöltött munkakörben szerzett szakmai gyakorlat.


főigazgatóHódmezővásárhelyKapcsolat KözpontKistérségi TársulásMártélyMindszentSzékkutasVásárhelyvásárhelyi hírek