Foghíjas kerettel állt ki a HVSC, esélye sem volt

Míg ősszel csak néggyel, ezúttal 14-gyel kapott ki az élmezőnyhöz tartozó Invictus együttesétől Vásárhely OB I/B-s férfi vízilabdacsapata a szombati játéknapon.

A tabella harmadik helyén álló hazaiak az első perctől könyörtelenül kihasználták a HVSC tartalékos összeállításának gyenge pontjait. Az sem jött jól, hogy az emberelőnyeinek 90 százaléka kihasználatlanul maradt a vásárhelyieknek, akik a táblázat 10. helyéről folytathatják a pontgyűjtést a fővárosi Neptun vendégeként jövő szombaton.

Invictus – HVSC 19-5 (5-1, 4-1, 6-2, 4-1)

Szabó Tamás vezetőedző: – A múlt hét után, mikor hat hiányzóval álltunk ki, már azt hittük, hogy rosszabb nem lehet, de tévedtünk, ugyanis az Invictus ellen már 7 hiányzóval álltunk ki, feltöltve a keretet olyan játékosokkal, akik eddig nem sok szerephez jutottak. A sok negatívum mellett azért akadtak pozitív dolgok is, hiszen két játékosunk is meglőtte az első gólját a szezonban, illetve az akarással most sem volt gond, de ilyen foghíjasan ennyire voltunk képesek az OB1/B-s szinten bivalyerősnek számító hazai csapat ellen. Bízom benne, hogy a következő szombatra komplettebbek tudunk lenni!

HVSCOB I/Bvízilabda