Fergeteges utcabál a Hősök terén

Szombat délután utcabált szerveztek a Hősök terére a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Tiszta Vásárhelyért Egyesület önkéntesei dr. Kecskés Fanni vezetésével. A cél az volt, hogy jó hangulatban ünnepeljék meg a civilek hathatós támogatásával megújult Hősök terét.

Nem várt tömeg látogatta meg az ötletesebbnél ötletesebb programokat felsorakoztató rendezvényt, amelyet Márki-Zay Péter, a mozgalom elnöke és Kecskés Fanni nyitottak meg. Köszönetet mondtak azoknak a vállalkozóknak – többek között a jelen lévő Kendi Imrének – akiknek köszönhetően megújult a mindenki szívének kedves szökőkút, és azoknak is, akiknek a csodálatos zöld felületért lehetünk hálásak.

A kőfal felújításáról is megemlékeztek, Fejes Péter képviselő ismertette a kőfal történelmét, jelenét és a terveket, amelyek a megmentését célozzák.

A rendezvényen felléptek a Tailor Dance táncosai és a Hód-Fitness SE elképesztően hajlékony és ügyes sportolói. A jelenlévők nemcsak meghallgathatták a rajtkocka.hu Forma1-es mestereitől milyen jelen lenni egy versenyen, de a szimulátor segítségével ki is próbálhatták magukat. Lázár Gábor zenéjére táncra is perdült a nagyérdemű és DJ Khal-Man jóvoltából egy füst és lézershowt is megcsodálhattak a nézők.

Különböző versenyeket is szerveztek, a már említett Forma 1 szimulátor versenyen kívül sörpong és dekázó verseny is volt. Ez utóbbi főnyereménye egy Kecskés Ákos mez volt.

A gyerekeknek is számos programot szerveztek: volt mesesarok Arany-Tóth Katalin és Diószegi Ágnes jóvoltából, de arcfestést és csillámtetkót is kaphattak a legkisebbek. A gyerekek ügyességi játékokban is kipróbálhatták magukat, de a VR-t és a Forma1 szimulátort is kipróbálhatták.

Nézzék meg milyen volt a Hősök téri utcabál Márton Dalma fotóin:

dr. Kecskés FanniHódmezővásárhelyHősök tereKőfalMárki-Zay PéterMMMutcabál