Ez történt ma – március 16.

Mutatjuk a nap legfontosabb híreit!

A kórházakban már dönteni kell beteg és beteg között. Minden kórház telítődni fog, és már most úgy működnek az intenzív terápiás osztályok, hogy minden egyes új beteg felvétele a már kezelt páciensektől vesz el energiákat.

Meghalt 143 beteg, 4926-tal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon.

Egymillió forint támogatást nyert Molnár Emese, vásárhelyi énekes. Szabad bennem a levegő címmel könnyűzenei tematikájú podcast műsorok készítésére és megjelentetésére nyert támogatást.

Videót küldtek diákjaiknak a Corvin tanárai: Szani Marianna, magyar-angol szakos tanár, a 3/11/1 osztály osztályfőnöke és a marketing munkaközösség vezetője szervezésével egy rövid kis videóval próbálták kárpótolni tanulóikat.

Folytatódnak a Bangó-kút környezetrendezési munkálatai. Múlt héten, napra pontosan a vízlelőhely építésének 130. évfordulóján, elkezdődött a terület virágosítása.

Az ATEV korábbi igazgatója szerint a cég valóban szeretné lezárni a városlakókkal a vitát.

Soron kívül előléptették tűzoltó századossá Mónus Attilát, vásárhelyi tűzoltót.

Megjött a második tram-train szerelvény.

900 ezerért kínálják az elektromos Puli autó prototípusát. Forgalomba sohasem volt, restaurálni kell a kora miatt, de még a gumik is eredetiek.

A Koszta József Múzeum új virtuális kiállításán ismerhetik meg az érdeklődők azt az elsősorban kerámiatöredékekből álló leletanyagot, melyet a szakemberek a szentesi színház felújítása során találtak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) több mint 5,4 millió adózónak készítette el az szja-bevallási tervezetét, amely elérhető és jóváhagyható elektronikusan, aki nem rendelkezik a szükséges KAÜ-azonosítóval április 15. éjfélig kérheti a tervezet postázását.

Két ittas sofőrt fogtak Vásárhelyen a hosszú hétvégén.

hírösszefoglaló