Ez történt ma – április 27.

Mutatjuk a nap legfontosabb híreit!

Gyorsan nő a vásárhelyi kórház adóssága. Három hónap alatt elérte a tavalyi éves tartozásállományának felét a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ, ahol márciusban mintegy 50 millió forinttal emelkedett az adósság a Magyar Államkincstár kimutatása szerint.

Kilométeres sor alakult ki az algyői hídnál.

Az Építészmester Zrt. a Kórház felújításánál 1 napra lezárja a Hunyadi utcát.

Buzás Ádám a Corvin Mátyás iskolában érettségizett 2011-ben. Elmondása szerint évekig zenélt, szövegeket írt és amikor csak volt rá alkalom, mindig felkérték az intézményben, hogy adja ezeket elő. Jelenleg verseket ír megrendelésre.

Megszavazták: alapítványi fenntartású lesz a Szegedi Tudományegyetem – Novák Katalin állítólag nem vállal szerepet a kuratóriumban.

Elérkeztünk oda, hogy bárki számára elérhető a védőoltás Magyarországon – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.

Még 4 millió beoltott után is marad a rendezvények tilalma, az esküvők résztvevőinek korlátja és a családi rendezvények létszámkorlátja.

A beszállítói nehézségek okozta alkatrészhiány miatt ismét leállt a termelés a kecskeméti Mercedes-gyárban; a vállalat a munkavállalói oltására és új modellje sorozatgyártásának előkészítésére használja ki az időt.

Gyanúsítottként hallgattak ki egy 56 éves hódmezővásárhelyi lakost, aki elvitt egy oldaltáskát Mindszenten.

Az összesített pontversenyben a 19., az éremtáblázaton a 15. helyen végzett a Hód Úszó SE csapata a hétvégén Kecskeméten rendezett Bácsvíz Kupa úszóversenyen.

hírösszefoglaló