Ez történt ma!

Itt olvashatja mi történt május 15-én Hódmezővásárhelyen és környékén.

Karácsony Gergely bejelentette. Azt, hogy elindul az ellenzéki miniszterelnök-jelölti választáson. Ezt Nyírtasson tette meg, ahol gyermekkorát töltötte. Elmondása szerint a hazája nagy bajban van, ezért döntött hosszú gondolkodás után, hogy elindul az előválasztáson.

A Kollár Lajos professzor, Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterének tanácsadója által küldött levelet Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő osztotta meg. A levélben arra kérik az illetékeseket, tegyenek javaslatot az egészségügyi rendszer hosszú távú tervéhez. Többen kórházbezárásoktól tartanak, ami bizonyos, valamiféle reform fog jönni.

Ma hivatalosan is újranyit a BFMK. Országos és városi rendezvény keretén belül egyszerre. A Nemzeti Művelődési Intézet a BFMK mellett tizenhárom magyarországi agóra részvételével, valamint az akcióhoz kapcsolódó közel ezer közművelődési intézménnyel nyitja meg ma országos közművelődési tereket.

Mint arról beszámoltunk, levélben arra kérik az illetékeseket, tegyenek javaslatot az egészségügyi rendszer hosszú távú tervéhez, többen kórházbezárásoktól tartanak. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közölte, nem zárnak be kórházat, az a Gyurcsány-kormány programja volt.

BFMKez történt maKarácsony Gergely