Ez történt ma!

Itt olvashatja mi történt március 31-én Hódmezővásárhelyen és környékén.

Gyöngyösi Ferenc képviselő ötletéből kiindulva, a képviselők egy része finanszírozta a város közterület-felügyelőinek a COVID-19 tesztjét. A közteres dolgozókat dr. Berényi Károly alpolgármester, gyermekgyógyász és asszisztense, Bakos Erika tesztelte.

Szennyvizek és szennyvíziszapok hasznosítására dolgoztak ki új megoldásokat a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói egy uniós támogatással megvalósult program keretében – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága szerdán az MTI-t.

A harmadik fázisú klinikai vizsgálatok szerint a 12–15 évesek szervezete jól tolerálja az oltóanyagot, közölte a Pfizer. Az eredmény 100%-os hatékonyság.

A szabad tájékoztatás életeket menthet! – Szerkesztőségek írtak nyílt levelet Orbán Viktornak. A levélben azt kéri 28 szerkesztőség a döntéshozókat, hogy engedjék be az újságírókat az egészségügyi intézményekbe, ne legyen információhiány, és közvetlen információk alapján számolhassanak be a valós járványhelyzetről.

A hodmezovasarhely.hu domain név alatt kell majd egy új honlapot létrehozni a győztes pályázónak.Az pályázónak az árajánlatkérésen történő részvételi szándékot a koterle.gabor@hodmezovasarhely.hu címen kell jelezni a

covidez történt maHódmezővásárhelyhonlapPfizerSZTE