Ez történt ma!

Itt olvashatja mi történt február 24-én Hódmezővásárhelyen é a nagyvilágban.

Szegeden tartotta újabb tanácskozását a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ). A költségvetéssel és az ehhez kapcsolódó kormányzati elvonásokkal járó problémák mellett a MÖSZ dél-magyarországi tagozatának képviselői találkoztak Nyirati Klára (Baja) vezetésével, valamint bejelentették a MÖSZ Megyei Jogú Városok tagozatának megalakulását is. A kormányzat lehet, hogy egy kulcsfontosságú jogkört szeretne elvenni a helyi önkormányzatoktól.

A Medián friss közvélemény kutatása jutott erre az eredményre, február 17–22. között 1000 fős országos reprezentatív mintán elvégzett telefonos felmérés eredménye szerint. Karácsony Gergelyre szavaznának a legtöbben, de egy másik kérdésben Márki-Zay Péter szerepelt a legjobban.

Szerda délután rendőrök, és katonák jelentek meg a Kormányhivatal épületénél, az Ady utcán. Információink szerint bombariadóról kaptak bejelentést a hatóságok. A rendőrség megerősítette: valóban intézkedés történt.

Az új kollektív szerződésről folyó tárgyalások eredménytelensége miatt 24 órás sztrájkot tartanak a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft. makói gyárában szerdán 14 órától.

ez történt ma