Ez történt ma!

Itt olvashatja mi történt ma Hódmezővásárhelyen, és a nagyvilágban.

A kis- és középvállalkozásoknak 2021. február 25-éig kell nyilatkozniuk az iparűzési adó-kedvezményről: akarják-e ezzel továbbra is a hódmezővásárhelyi önkormányzatot gyarapítani, vagy élnek a kormány kínálta lehetőséggel.

Súlyos motorbaleset történt Mártély mellett. Információink szerint Mártély felé haladt a motoros, amikor előzés után egy jobbra ívelő kanyarban a szemből érkező traktor pótkocsi kerekének csapódott, majd az útszéli árokba sodródott. A motoron ülő két férfi közül egyiket a mentőhelikopter szállította el, míg a másik férfit mentőautó vitte kórházba.

Kossuth Zsuzsanna születésnapja, február 19. a Magyar Ápolók Napja. Ennek alkalmából osztotta meg gondolatait a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója az intézmény honlapján. Az egészségügyi dolgozóknak, – így az ápolóknak is, – a héten kell dönteniük arról, aláírják-e az új munkaszerződésüket.

A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club és Dankó Ervin közös megegyezéssel megszüntette a közöttük fennálló együttműködést – tudatta vasárnapi közleményében az egyesület.

ez történt ma