Ez történt ma!

Itt olvashatja mi történt február 6-án Hódmezővásárhelyen és a nagyvilágban.

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt Hódmezővásárhely polgármestere, aki szerint a dolgok most úgy néznek ki, hogy a miniszterelnök-jelölti előválasztás győztesének lesz némi szabadsága az ellenzéki pártok által kidolgozott program megvalósításában, amennyiben megnyerik a választást. Márki-Zay Péter szerint egy párton kívüli ellenzéki, akár képviselő-, akár miniszterelnök-jelölt akár még a kormánypártoktól is csábíthat át szavazókat.

Minden, mindennel összefügg- tartja Pup Olivér, aki edzőként a vásárhelyi gyorskorcsolyázóit is jégre viszi, így ebben a mostani járványos, téli időszakban egyszerre tréningeznek a görkorcsolyások, a műkorcsolyások, a jégtáncosok, és a jégkorongosok is az algyői pályán. De csak azok, akik versenyszerűen űzik ezeket a sportágakat. Így jelenleg a felére esett vissza a sportolók száma, ahogyan idén a jeges versenyszezon sem a megszokott szerint alakult. 

Elkezdődött a Damjanich utcai szervizút javítása. A munkagépek, teherautók ideiglenesen akadályozhatják a közlekedést, ezért a lakók szíves türelmét és megértését kérik.

Folyamatosan bővülő tartalom várja az érdeklődőket a Németh László Városi Könyvtár mobil alkalmazásán. Egyrészt segítséget nyújt a legújabb olvasnivaló kiválasztásánál és kölcsönzésénél, ugyanakkor kulturális barangolásokat is lehet általa tenni a városban, virtuálisan és a valóságban is. Újdonságként már a város műemlékei is felfedezhetők így. De a jóból a gyerekek sem maradnak ki, figyelmüket különböző játékoknak szentelhetik.  

ez történt ma