Elkészült Kishomok főutcája

Közel egy kilométer, egészen pontosan 970 méternyi útszakasz újult meg Új-Kishomok városrészben: a Bordás utca, a Zrínyi utcától egészen a 47-es útig. A kishomokiak régi kérése volt ennek a forgalmas, de kátyúkkal teli utcának a megújítása.

Már az azóta elkészült közösségi ház és a mellette fekvő játszótér megépülésének idején is sokan mondták, hogy a Bordás utca legalább olyan fontos volna, mint ezek – emelte ki Márki-Zay Péter polgármester, aki most az elkészült utcából bejelentkezve elmondta: sajnos a szélességen nem tudtak változtatni, mert ez egy kiskertes környék, ahol a telkek már korábban meghatározták az út keskenységét. A zúzott kővel fölszórt útpadka viszont segít ezen kicsit, az út ráadásul mindkét oldalon szegélyt is kapott, amely a tartósság garanciája, hangsúlyozta a városvezető.

Ez a körzet Benkő Zsolt, fideszes képviselő körzete – látszik, hogy mi az ő ígéreteiket is bőven túlteljesítve azt is megvalósítottuk, amit ők ígértek. Itt is az látszik, mint máshol az országban, hogy amit a tisztességes polgármesterek a kezükbe vettek, az halad, az fejlődik. Amit az ország javára kellene a kormánynak intézni, az mind kisiklik, leáll, összeomlik

– fogalmazott a polgármester.

Legalább az önkormányzatok nagyon szépen működnek, fejlődnek, és fejlesztik az Önök környezetét is

– hangsúlyozta Márki-Zay Péter.

A bejelentkezés itt visszanézhető.

bordás utcafelujításMárki-Zay PéterÚj-KishomokVásárhelyvásárhelyi hírek