Elindul a hódmezővásárhelyi kemping fejlesztésének második szakasza

5 darab új apartmanház, parkolók, aszfaltozott utak és a régen vendéglőként működő épület teljes felújítása. Ezeket tartalmazza a vásárhelyi kempingfejlesztés második, nettó 339 millió forintos fejlesztési üteme.

Márki-Zay Péter a Hód-Fürdőben a kivetelezésről szóló szerződés aláírása előtt elmondta, az évekkel ezelőtt bezárt, tavaly újranyitott kemping egyedülálló előnnyel rendelkezik, egyrészt a belváros szívében helyezkedik el, másrészt közvetlenül a termálvizes strand mellett. Emiatt is kedvelték korábban is a turisták, különösen a hollandok és a németek.

A kemping fejlesztésének második szakasza 339 millió forintból valósul meg, öt új apartmanház is épül, éppen a korábban visszajáró külföldi vendégekre gondolva. A 100 évvel ezelőtt nyílt strand vendéglőjének a helyreállítása is megtörténik hamarosan.

Ez az épület is

megújulhat a

strandon.

Hódmezővásárhely fejlesztésének egy fontos mérföldköve ez. A megbízó HVSZ Zrt., és a kivitelező MRK Struktúra Kft. képviselői elmondták, hogy az apartmanházakhoz parkolók is fognak készülni, ugyanis a szezon elkezdődött, bíznak benne, hogy a nyár nagy részében a kempinget kihasználják majd a kikapcsolódni vágyók.

Az aláírás pillanata.
apartmanHódmezővásárhelykempingstrand