Elhunyt újabb tizenhárom beteg

1512 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 13 beteg. Ezzel 122 főre emelkedett az elhunytak száma és ugyanennyien már gyógyultan távoztak a kórházból. A győri Audinál ma újraindul a termelés.

Az elmúlt nap áldozatai közül a legfiatalabb egy 46 éves férfi, aki krónikus veseelégtelenségben és szívelégtelenségben szenvedett.

Az Audi győri gyárában ma újraindítják a termelést – értesült a Kisalföld. A vállalatnál a magyar egészségügyi előírásokhoz igazodó, átfogó intézkedési csomagot dolgoztak ki a koronavírus-járvány gyáron belüli terjedésének elkerülésére. A termelés újraindulásával beüzemelt munkahelyi étteremből kizárólag előre csomagolva, elvitelre lehet melegételhez jutni. Az Audi Hungaria megduplázta szerződéses járatai számát, folyamatos a buszok fertőtlenítése is. Valamennyi munkatárs számára kötelező lesz a kibővített óvintézkedéseket ismertető oktatások részt venni. Alfons Dintner, a társaság igazgatóságának elnöke úgy fogalmazott, az a cél, hogy vírusbiztossá tegyék az Audi Hungariát.

Koronavírus-világjárvány (COVID-19)