Elhatárolódik a TISZA Párt Kovács Páltól

Facebookon tett közzé egy közleményt a TISZA Párt, amelyben felháborodásuknak adnak hangot, miszerint vannak, akik visszaélnek a párt, vagy Magyar Péter nevével.

Azt írják: „Most már elég volt a csalásokból és a hamisításokból! Egyre többen élnek vissza a TISZA Párt nevével vagy Magyar Péter nevével, és próbálnak a mi közösségünk hátán felkapaszkodni. Ezek az emberek tudatosan megvezetik a támogatóinkat, és aljas módon terjesztik vagy sejtetik, hogy ők a mi támogatásunkat élvezik. Nem tűrhetjük tovább ezt a hazugságot!”

Tételesen felsorolják, kik azok, akiket támogatnak, ilyen a Patrióta Békéscsaba Egyesület, Illés Gergő – Jászapáti és Gyenes Szilárd – Balassagyarmat.

A kivételeket, vagy ahogyan ők fogalmaznak, visszaélők neveit is felsorolták, ezek között szerepel Kovács Pál, Hódmezővásárhelyen.

Magyar Péter pártja azt írja: „Ezek a szervezetek nemcsak minket, de az egész közösségünket becsapják, kihasználják. Fontos tudnotok, hogy ezek a jelöltek nincsenek velünk kapcsolatban, és nem élvezik a bizalmunkat.”

Ezzel a poszttal cáfolták azt, amit a Kőfal Egyesület jelöltje, Krupiczer Ferenc sugallt egyik posztjában.

elhatárolódásHódmezővásárhelyKovács PálMagyar Péterönkormányzati választásTisza Pártvisszaélés