Elfogytak az elővételes bérletek a DEJA VU FESZTIVÁL-ra

2022. június 3-4-5-én Szegeden a Deja Vu Fesztivál nyitja meg a fesztiválszezont a városban! A tavalyi nagysikerű fesztivál után már most kijelenthető, minden eddiginél nagyobb érdeklődésre lehet számítani, mivel a fesztivál előtt majdnem egy hónappal, elfogytak a fesztiválra kapható elővételes bérletek – közölték a szervezők.

„Nagyon örülünk, hogy ennyire várják az emberek a fesztivált! 1 éve azon dolgozunk munkatársaimmal, hogy megháláljuk ezt a szeretetet, amit a vendégeinktől kapunk, ezért már most megígérhetem, hogy aki a pünkösdi hosszú hétvégén ellátogat a DEJA VU Fesztiválra, minden eddiginél nagyobb és látványosabb fesztivállal találkozhat!” – mondta el Kovács Ádám a fesztivál igazgatója. 

Június 3-4-5-én összesen 11 világsztár teszi majd tiszteletét a fesztiválon a 90-es és 2000-es évekből. Rajtuk kívül igazi hazai legendák is érkeznek.

Akinek már nem jutott elővételes bérlet a fesztiválra, az se csüggedjen, még elérhetőek napijegyek a rendezvényre. A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő és Kemping lesz.

fesztiválSzeged