Elballagtak a Cseresnyésből

Vig Áron 24 ballagó diákot indított útjára szerda délután, a Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium igazgatója felidézte az elmúlt évek nehézségeit és bátorította a diákokat arra, hogy ezen akadályok ellenére is reményekkel tele nézzenek jövőjük felé.

A ballagási műsor kiemelt része a diákok jutalmazása. A 24 tanulók legjobbjait a közösségvezetők jutalmazásra terjesztették fel – tájékoztatta a Vásárhelyi Médiacentrumot Horváthné Ruzsa Anita igazgatóhelyettes. A nevelőtestület javaslatára az alábbi fiatal felnőttek részesültek dicséretben a 2022-23-as tanévben:

  • Szente Dávid – az Alföldi ASzC Gregus Máté Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola 12/A osztályos, érettségi előtt álló tanulója,
  • Szűcs Patrik József – Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola szakvizsga előtt álló tanulója,
  • Balogh Noémi – Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola 12.-es diákja,
  • Fazekas Zoltán – a Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum 12.-es diákja,
  • Nagy Evelin – a Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Technikum 12.-es diákja,
  • Rostás Márk – Alföldi ASZC Gregus Máté Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola 12.-es tanulója,
  • Szeles Petra – az Alföldi ASZC Gregus Máté Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola 12. A osztályos diákja.
Fotó: Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium

A dr. Sipka Sándor Kollégiumi Kulturális Alapítvány Kuratóriuma 1979. óta minden évben igyekszik kiválasztani azon jeles tanulókat, akik a kiváló tanulmányi eredményeik mellett a kollégium közösségi életének szervezésében is dicséretes feladatot vállaltak. Őket illeti meg a Cseresnyés-díj, melyet 1978-ban Németh Lászlóné alapított. A 2022-23-as tanév Cseresnyés-díjas tanulója Kása Sándor Péter, a Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum 12/C osztályos, érettségi előtt álló tanulója.

Fotó: Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium
ballagásCseresnyés KollégiumdiákHódmezővásárhelytanév