Egy hétvégén három érem a Csomorkány SE-től

Újabb versenyhétvégén vannak túl a Hódmezővásárhelyi Csomorkány SE kadét korosztályú versenyzői. Ezúttal a Budapesti Honvéd Sportegyesület adott otthont a Kadét Magyar Kupa III. és IV. fordulójának.

A verseny első napján, szombaton, Kékesi Dóra szerezte meg a klub legjobb helyezését, hiszen fantasztikus vívással bejutott a 8 közé, ahol a 8. helyen végzett. Őt követte Timár Zsófi, aki balszerencsénkre pont klubtársától kapott a 16-ba jutásért, így övé lett 18. hely.

Ugyancsak bejutottak a 32-be Konyhás Cintia és Gyapjas Hanna is, akik a 23. és 27. pozíciókat szerezték meg. Sajnos nem sikerült a 32-be jutás Bíró Pannának (33.), Sós Grétának (34.), Petrik Pannának (39.) és Csordás Eszternek (43.).

A második napon már két Csomorkányos versenyzőt is ünnepelhettünk a legjobb 8 között, hiszen Gyapjas Hanna az 5., míg Kékesi Dóra ismét a 8. helyen fejezte be versenyét. Timár Zsófi sajnos ismét egy klubtárssal került össze az egyenes kieséses szakaszban, ahol nem jött össze a győzelem, így a 14-ként végzett. Bíró Panna is javítani tudott az előző napi formáján, hiszen 22-ként tette le fegyverét. Ugyancsak a legjobb 32 között végzett Konyhás Cintia, aki 29. lett. Egy hajszál választotta el Petrik Pannát és Csordás Esztert a legjobb 32-től, így ők a 34. és 36. helyen végeztek – közölte a csapat hétfőn.

Csomorkány SEHódmezővásárhelysportutánpótlásvívás