Egy hektáron tombolt a tűz Vásárhely közelében

Két vízsugárral fojtották el a lángokat tűzoltók.

Négy gépjármű ütközött össze Szegeden, a Makkosházi körút, a József Attila sugárút és a Budapesti körút csomópontja közelében csütörtök kora reggel. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben kettő ember megsérült.

Csütörtökön kora reggel két gépkocsi ütközött össze Szegeden, a Vásárhelyi Pál úton, a Kossuth Lajos sugárúti körforgalomnál. A szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Ketten sérültek meg a balesetben. 

Egy hektár területen égett a növényzet Hódmezővásárhely közelében csütörtök délelőtt.  A helyszínre érkező hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók kettő vízsugárral rövid idő alatt eloltották a tüzet. 

Jelzett, ezzel ismét életet mentett a szén-monoxid-érzékelő csütörtökön a kora esti órákban Szegeden, egy Római körúti lakóépületben. A szegedi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, és a gázszolgáltató szakemberével egyetemben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. Az érzékelő időben figyelmeztetett a veszélyre, így nem sérült meg senki – közölte a vármegyei katasztrófavédelem.

hektárkarambollángoktűzVásárhely