Egerben folytatná győzelmi sorozatát a Kosársuli

A 22. forduló meccseivel kezdődik a tavasz az NB I/B Zöld csoportjában. Az utóbbi hetekben verhetetlennek bizonyuló Vásárhelyi Kosársuli szombaton, március 2-án lép pályára, méghozzá a tabella 12. helyén álló Eger vendégeként.

A Kosársuli az elmúlt hetekben remek helyzetbe hozta magát, a zsinórban hét sikernek köszönhetően jelenleg a 8. helyet foglalja el, azonos mérleggel (11 győzelem, 10 vereség), mint a 7. helyezett Veszprém – a 9. Pécsnek már egy győzelemnyi hátránya van a Kosársulival szemben. A vásárhelyi csapatnak így a saját kezébe került a sorsa a felsőházi rájátszás szempontjából, ám nem vár könnyű négy hét Utasi Gábor és Saša Vejinović együttesére. Ennek első állomása az Eger elleni kiszálló lesz – írja felvezetőjében a Kosársuli oldala.

Az egriek legponterősebb játékosa a vásárhelyi Botka Botond, de arra a Szicsák Bencére is figyelni kell, aki a két csapat novemberi meccsén 20 pontot dobott a Hódtói Sportcsarnokban. Azt a találkozót 83-74-re a Kosársuli nyerte, és a győzelem most is nagyon sokat érne.

Az Eszterházy SC-Vásárhelyi Kosársuli mérkőzés március 2-án, szombaton 16 órakor kezdődik Egerben, az Eszterházy Károly Egyetem Leányka utcai sportcsarnokában. Ezt követően, 18:15-től az U20-asok is összecsapnak.

EgerHódmezővásárhelykosárlabdaVásárhelyi Kosársuli