Eddig 8 egyéni képviselőjelöltről tudni a vásárhelyi választókerületben

A Gődény György-féle Normális Élet Pártjának hódmezővásárhelyi képviselőjelöltje Csanádpalotáról száll versenybe. A Le az Adók 75%-ával Párt egy hölgyet indít a körzetben.

Szombat délután 4 óráig kell leadni az aláírásgyűjtő íveket az egyéni választókerületi jelölteknek, akiknek 500 aláírást kell összegyűjteniük ahhoz, hogy szerepelhessenek a a szavazólapon. Eddig Lázár Jánost és Márki Zay Pétert vette nyilvántartásba a Nemzeti Választási Iroda, illetve tegnap a Mi Hazánk Mozgalom képviseletében Veres Csaba Levente is bejelentkezett a választás felügyelő állami szervnél.

Mint arról beszámoltunk, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Kis Józsefet indítja, a Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalom Szabó Zoltánt, a Szanyi Tibor vezetése alatt álló Igen Szolidaritás Mozgalom a Munkáspárttal együtt Kovács Istvánt.

Rajtuk kívül két kisebb politikai tömörülés is megnevezte körzetbeli képviselőjelöltjét. A Gődény György-féle Normális Élet Pártja Bogdán Józsefet indítja, aki Facebook-oldala szerint csanádpalotai.

Bogdán József

A Le az Adók 75%-ával Pártnak pedig Frank Dóri a képviselőjelöltje. Róla semmilyen információt nem találtunk.

egyéni választókerületNemzeti Választási Irodaországgyűlési választás