Drogozott, megpróbált betörni, leégette a kávéfőzőt, majd távozott

Többszörös bűnlajstrom köthető ahhoz a szegedi férfihoz, akit már a hét elején is gyanúsítottként hallgattak ki, azóta még megpróbált betörni is.

A hatósági közlemény szerint a 42 éves férfi július 6-án szombaton az ablakot betörve jutott be egy lokális telephelyen található ingatlanba. Miután leégette a kávéfőzőt és több kést is magához vett, távozott a helyszínről. Ezt követően pedig egy üzlet ajtaját próbálta meg kalapáccsal felfeszíteni.

A rendőrök azonosították a szegedi lakost, akit már a július 8-án hétfőn is gyanúsítottként hallgattak ki. Kiderült róla, hogy más bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható.

Drogot fogyasztott, pénzt lopott és elvitt egy szegedi ingatlan előtt parkoló autót. A nyomozók őrizetbe vették az illetőt és kezdeményezték letartóztatását.

A fenti, vélhetően hozzá köthető bűnlajstrom okán (mivel egyelőre csak gyanúsítottként hallgatták ki) több vétség miatt indítottak ellene eljárást a Szegedi Rendőrkapitányságon. Ezek a jármű önkényes elvétele bűntett, lopás, rongálás, és kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklása vétség voltak.

kábítószerkalapácskávéfőzőlopásSzegedSzegedi Rendőrkapitányságvétség